HAPPY BIRTHDAY TILL MIG SJÄLV :D

Idag så fyller jag 19 då, fortfarande lite sjuk men börjar bli bättre iallafall.. Nu är jag inte 18 längre :P Jag bara längtar ännu ett år tills man får gå på bolaget, hehe.. Men 19 är ju roligt också, det är ju alltid roligt att fylla år egentligen :) Nu hinner jag inte blogga så mycket för att jag får besök kl,11 av min mor och hennes man så måste städa iordning lite här.. Ha en fin dag & grattis alla andra som också fyller år idag ;D

STOCKHOLM - RIGA!

Jag är fortfarande riktigt snorig, varken smak eller lukt sinnet har kommit tillbaka och jag fyller ju år imorgon.. Fan också om jag inte kommer känna någon smak imorgon, jag som tänkte äta en massa god mat och fika, suck.. Aja, nu håller jag (och förhoppningsvis även ni) tummarna för att jag kommer ha fått tillbaka smaken inför imorgon, PLEASE?!  Nog om min förkylning nu, det är ju vad bloggen handlat om dom senaste dagarna - boooring.. Jag och Jonas ska åka på kryssning efter påsk, 14-16 april så kommer vi att vara långt borta från vardagen, skönt! Det ska bli så himla roligt, jag längtar så extremt! Äta buffé, se ett nytt ställe och mest av allt så längtar jag efter att få komma bort ifrån Charlottenberg under några dagar och dessutom med någon som jag tycker om, det gör ju bara allt ännu bättre! :) Nu ska jag göra mig några rostade mackor, inte för att det smakar något men måste ju äta :P ciao!

JOBBIGT VÄRRE!

Då har jag sjukanmält mig för jobbet imorgon, det går bara inte, jag är alldeles för förkyld.. Usch, nu hoppas jag iallafall bara att jag får tillbaka smak och lukt sinnet innan tisdag, då jag fyller år, wiiie ;D Jag ligger just nu och glor på Sanningens Ögonblick, sjukt roligt ju! Jag hade lätt kunnat vara med där sålänge som man inte fick dumma, elaka frågor om ens nära&kära.. Nu ska jag gå och snyta mig igen, gjorde det innan jag började på det här inlägget.. För att ni ska förstå hur förkyld jag verkligen är så ska jag berätta en sak för er.. Igår eftermiddag köpte jag ett paket med toalettpapper (innehåller 8st rullar) och nu är det bara 2kvar = 6st rullar på 1dygn! Jag är sjuuuukt snorig.. Aja, nu är reklamen slut :) Ciao!

SUCK...

Jag har varken lukt eller smak sinne kvar nu, jag känner inte ens lukt av parfym och mat smakar ingenting.. Det här börjar bli extremt jobbigt, dessutom så kommer vi att få in en riktigt stor leverans på jobbet imorgon så det här känns ju verkligen helt underbart - eller inte.. Jag bara hoppas att jag mår lite bättre imorgon så att dagen inte blir alltför jobbig.. Den här veckan kan jag redan nu berätta att vågen visar uppgång och inte nedgång, men det är inte så konstigt när jag bara har legat i sängen sen i torsdags.. Aja, när jag blir frisk är det nya tag igen, nu ska Jonas åka till Karlstad så jag tänkte plocka iordning lite här och sätta upp tvätt-tid :) ciao!

PS. Idag är det 5år sen jag flyttade till Värmland, tiden går så fort!


TORKA..

Har extrem bloggtorka just nu, har bara varit hemma idag så har inte direkt något att skriva om.. Hörs imorgon istället :P godnatt :)

28/3

Sjuk, sjuk fortfarande sjuk.. Snorig och hes kan man säga att jag är, uff alltså.. Jag vaknade strax innan halv 9 idag, nu ska jag snart försöka ta mig till konsum, måste köpa toapapper (snorat upp allt) deo, kanske någon tidning och kyckling eller ribbe, jag är hungrig men orkar inte diska för att kunna laga mat.. Inget firande för mig ikväll, jag avbokade med tjejerna igår, jag orkar inte när jag är såhär sjuk.. Nu ska jag städa undan McDonalds påsarna som står här sen igår.. Snöar gör det också, men det är okey.. Hellre att jag ligger hemma och att det är fult väder än att jag måste ligga inne när solen skiner, hoppas bara att jag blir frisk innan måndag så att jag kan jobba.. Nu ska jag borsta tänderna, hadé!


IDAG ALLTSÅ..

Rinnande näsan, nysa konstant & feber, så har det varit för mig idag.. Nu har jag precis vaknat, har sovit några timmar efter att jag träffade mamma tidigare idag.. Nu ska jag tillbaka till sängen så den här helgen kommer jag att vara kass på att blogga, men det förstår ni säkert när jag mår såhär.. Godnatt på er och ha en fin kväll :)


FAN, FAN, FAAAN!

Då har jag blivit sjuk också, en riktigt illa förkylning har man dragit på sig, attans.. Så det kommer nog inte att bli något firande för mig imorgon, inte om jag mår såhär piss iallafall.. Nu ska jag ta en dusch och sen träffa mamma för en fika (som varit inplanerat hela veckan) samt köpa med McDonalds hem till mig och mitt sjuka sällskap.. Ha en fin dag i det "fina" vädret, nu ska jag njuta av min lediga helg (or not), hörs senare honeys :)

OH NOOO!

Jag håller på att bli sjuk, rinner ur näsan och det kittlar i halsen.. Hoppas att det hinner gå över innan lördag då jag ska ut, är ledig hela helgen och jag har ingen vidare lust att spendera den i sängen.. Nu ska jag kolla på teven och äta middag sen blir det natta för mig, puss och hej ;D


TORDAG..

Nu är det snart helg igen, sköööönt! Men är rädd att Jonas försöker smitta mig med sin sjuka som han har haft hela veckan.. Jag vill inte bli sjuk, ska ju göra alldeles för mycket den här helgen för det.. På fredag så ska jag äta lunch med Michelle och Umgås med mamma, lördag så ska jag, Thess, Tina, Merita, Jessica & kanske Anna (har inte frågat än :P) vara hemma hos mig, laga mat och dricka lite eftersom att jag fyller år på tisdag.. Så jag har verkligen ingen lust att bli sjuk nu, blä.. Har fortfarande lite chips & godis kvar efter igår men jag sparar det till lördag så kan tjejerna hjälpa mig med att vräcka i sig det :P Nu ska jag gå ut och känna om det är kallt, sen ska jag duscha och försöka plocka ordning lite här hemma :) ha en fin dag, puss!

ÄH, DET ÄR FAKTISKT HELT OKEY!

Jag har bestämt mig för att jag får synda lite den här veckan för att det är lite för kallt på kvällarna att gå promenader just nu.. När jag slutar kl, 20 så har jag inte lust med något annat än att gå hem, käka någon god mat och se en bra rulle, iallafall inte när det är 5-6 minus grader ute.. Så idag blev det en stor pizza till middag, köpte med hem lite lösvikt & chips, men det är lugnt, får bara ta i lite hårdare när jag har tid och det är lite mildare ute.. Nu ska jag lägga mig i sängen, äta godis och kolla på film.. Godnatt ;D

NU JÄKLAR ;D

Ännu en vecka har gått, jag har fuskat lite men nu har det äntligen börjat ticka ner på vågen istället för upp :P

Resultat efter vecka 2:
- 1,2kg

Resultat efter 2 veckor:
- 0,9kg

Kilon kvar tills mitt mål (1juni):
7,4kg

Nu ska jag promenera oftare & längre, äta nyttigare och kämpa, detta ska jag klara ;)


YES MAN..

Jobbade över idag, fick stänga ändå för att Jessica mådde inge bra, stackars dig gumms! Men nu ligger jag på soffan, har precis ätit lite rester (mexicana lasange) och nu kollar jag på nya filmen Marley & Me.. Ska jobba imorgon också, så nu blir det snart sängen, trött i huvud & fötter.. Lönen kommer in på kontot imorgon, NICE! Så nu ska jag ut och ta lite "frisk" luft.. Hörs imorgon, puss ;)

HÄRLIGA TISDAG :)

Det här blir nog en bra dag, fint väder & frisk luft.. Filmen igår var underbar :D Jag har nu fått en liten crush i "Edward", han var riktigt heeeet! Nu ska jag hoppa lite hopprep och göra några sit-ups, sen blir det duschen.. Jag jobbar kl.13-18 idag, skönt att slippa stänga för engångs skull, efter jobbet så tänkte jag gå en promenad (vägning imorgon), äta någon god middag och se en bra film :) ha en fin dag babes, puss!


HELL YEAH ;D

Nu är det städat & fint här, Jonas ligger i sängen och sover så nu åker Twilight filmen på.. Har inte sett den än men nu jäklar ska den ses, har längtat :D Alla säger att den är så himla bra så jag bara måste se den och det är NU! Så ha en fortsatt fin "kväll" alla som är vakna & peace out från mig :) puss!

EN LITEN UPDATE :)

Nu har jag fuskat med bloggandet igen :P Men har inte suttit vid datorn ett dugg under helgen, har bara jobbat, umgåtts med kompisar & tagit det lugnt.. Här kommer en liten update iallafall :)

LÖRDAG: Jobbade till kl. 17, blev hämtad av Thess, vi åkte till McDonalds (jag var sååå himla hungrig) sen åkte vi hem till henne, satt där en stund och sen åkte vi till Alex där vi mötte honom & Merita.. Vi åkte en sväng till Bôrtan (eller hur det stavas) och sen tillbaka till Charlottenberg där vi käkade på 93:an och gick på krogen.. Alex(is) fyllde 23 men det var han som bjöd oss på drickat eftersom att vi alla var ganska panka :P Senare på kvällen så gick vi till Alex biljardhall, spelade lite och bara hade det trevligt :) Jag drack 4 öl den här kvällen så jag & Thess var dom enda nyktra personerna kan man säga, alla andra var rätt så berusade :P Gick hem och sov vid 4 ungefär..

SÖNDAG: Vaknade vid kl. 11, gjorde mig iordning & gick ner till jobbet.. Jobbade, fick skjuts hem av Thess, lagade mat & sov.. Thats it..

Nu är det måndag igen och jag ska storstäda, lägenheten ser förj*ävlig ut och jag är lat.. Men nu ska jag sätta igång så att det händer någonting här :P Skriver senare, ha en fin dag alla :)

20/3-09

Nu är det bara 11 dagar kvar tills min 19årsdag, weeeii ;) vet inte varför det är så big deal men jag älskar att fylla år för att det är enda dagen på hela året som det bara handlar om dig, vad du vill göra (egotrippad idag) OCH vad du vill äta för mat på din dag :P Nu ska jag iallafall äta lite frukost, börjar jobba kl, 15 idag så kan ju äta i lugn och ro iallafall.. Men nu får vi hoppas på finare väder också då, för att hittills är det lite grått på himlen här.. Hörs senare iallafall, ciao!


SEN UPDATE :P

Vilken uuuunderbar dag det har varit, en riktig vårdag :D Jag har varit på fantastiskt humör hela dagen och bara njutit av solen, mysigt :) Efter jobbet så gick jag hem, åt några smörgåsar och sen gick jag ut på en härlig promenad.. Hoppas verkligen på att det här fina vädret håller i sig nu, ingen mer snö, tack! Nu ska jag kolla lite på teven och sen är det sömn som gäller :) Hoppas att resten av Sverige har haft lika fint väder som lilla Charlottenberg har haft idag, puss på er!

GODMORGON BLOGGEN :)

Nu har jag vaknat till liv, lite trött är man väl men jag dricker ett stort glas med multivitamin juice till frukost så att jag piggnar till lite ;) Jag är ingen direkt frukost människa, för mig så är det bara jobbigt att äta på morgonen då man måste tugga och sånt :P Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att gå ner till jobbet.. Det var inte så kallt ute idag (positivt) och så skiner solen just nu in genom mitt fönster så den här dagen kommer nog absolut att bli en lika vårig som igår (superpositiv) :D Ha en fin dag allihopa & hoppas att ni har lika fint väder som jag har :) puss!

GODNATT ;)

Nu ska jag gå & lägga mig, öppnar på jobbet imorgon så behöver få lite sömn om jag ska orka att gå upp 07,30 så morgontrött som jag är :P Efter jobbet tänkte jag gå på en promenad så hoppas på lika fint väder som vi haft idag, äntligen så kommer våren på riktigt! Hej föresten till alla nya läsare, jag såg idag att min statistik har höjts med x antal läsare sen förra veckan, kul :) Godnatt på er iallafall, sov så gott för att det ska jag försöka med ;D puss!

ATT GÖRA LISTA ;D

Jag har så himla mycket att göra idag känns det som, så måste göra en lista för att själv ha lite koll..

gå ut & gå
måla naglarna
städa
vika kläder
göra några sit-ups & armhävningar :P
träffa mamma
duscha
diska (all disk)

kommer säkert på mer under dagen ;)

JA EMELIE, NU FÅR DU SITTA HÄR & SKÄMMAS!

Då var det dags för första vägningen eftersom att det nu gått en vecka sen jag började.. Hur tror ni att det har gått då? Jag kan ju säga att tyvärr så var jag ganska beredd på resultatet så det kommer inte helt oväntat eftersom att när man bara sitter framför tv/datan och äter vad du vill så blir det ju såhär..

Resultat efter vecka 1:
+0,3kg

Resultat efter 1 vecka:
+0,3kg

Kilon kvar tills mitt mål (1juni):
8,6kg

Nu ska jag verkligen börja ta det här på allvar så när jag är klar vid datorn så ska jag faktiskt gå ut på en promenad :) Jag LOVAR mig själv & er att nästa vecka kommer det att ha tickat ner på vågen & inte upp ;D


UTMANAD!

Jag har tydligen blivit utmanad av Therés (http://sessapudding.blogg.se/) att skriva 10 sanningar om mig själv för vääääldigt längesen men missat det :P Såg det bara nu när jag satt och bläddrade igenom hennes otroliga viktminsknings-resultat.. Men hur som helst här är det iallafall ;D

Jag:
1. Är en riktig latmask
2. Blir alltid för full när jag dricker
3. Är bästis med min mamma
4. Vet inte vad jag vill med mitt liv
5. Ångrar ibland (egentligen väldigt sällan) att jag flyttade ifrån Sthlm
6. Önskar att jag gjorde mer spännande saker i livet
7. Äger ungefär 100-150 tidningar (ex, Cosmo, Solo & VR) vissa är t,om ifrån 2006 (!)
8. Tycker egentligen inte om vin så jätte mycket (bara på fyllan)
9. Undrar hur livet kommer att se ut om 5 år
10. Vill ta körkort men jag orkar inte (latmask remember?)

MITT PIANO - SMÅ SMÅ STEG.

Jag ÄLSKAR den här låten, den är så himla skön att lyssna på.. Texten är kanonbra och hela låten gör mig bara glad :)
 

EN MASSA GOTT, ALLDELES FÖR LITE TRÄNING..

Imorgon ska jag väga mig igen, men efter att precis ha ätit en stooor portion på Café Borgen (Thai mat) så känns det inte som att siffrorna på vågen kommer att ha tickat ner ett enda gram.. Jag har inte tränat någonting alls, bara latat mig, men efter vägningen imorgon så är det full fart framåt mot en tränad sommarkropp och en hälsosam livstil.. Nya tag imorgon, kom igen nu Emelie, kämpa! Nu ska jag kolla lite på teven och njuta av min ledighet för att kl, 4 så ska jag tvätta och städa lite här hemma.. Ha en fin dag babes, puss! ;D

MYESS!

Det blev ju ut i Lördags då, hade roligt på förfesten hemma hos Tina med henne, Jessica & Anna K.. Efter det blev det Arvika, jag hade kul i början men ju senare klockan blev desto mer idiot blev jag.. Var tydligen taskig mot Tina (var inte meningen) hade tydligen krånglat med henne om en kille, sagt att hon ville ha honom fast hon inte ville det.. Don't ask säger jag bara, kan vara sån jäkla dålig kompis ibland känner jag, men jag skämtade ju bara.. Sorry honey! Igår jobbade jag bara, somnade tidigt och idag så har jag jobbat bokstavligt talat heeeela dagen, därmed orsaken till den urusla updaten.. Såhär har mitt jobb-schema sett ut idag började kl,09.00-14.00 stack hem och duschade efter att ha städat lagret och började igen 16.00-20.15, nu sitter jag i soffan och ska se på Ballar Av Stål :) Ha en fin kväll på er och hoppas att ni haft en fin helg, puss ;D


JAHA, IS THIS IT?

Vad ska man göra idag då.. vill inte dricka för att jag ska jobba imorgon + att jag inte har råd.. så vad ska jag göra då? ingen aning.. Det blir tråkigt om jag bara ska ligga framför teven på min lediga dag, men men, får väl se hur det blir :) hoppas att ni får en mer intressant dag än mig iallafall :P

                                                                                                                                                                              

pilsner idag ändå, hörs imorgon ;D puss!

MMM, I LIKE IT!

Nu ligger jag här på soffan, kollar på Lets Dance och frossar i godis & chips m. dipp, yummie! Riktigt härligt att vara nykter faktiskt, slippa bakfyllan & få ut så mycket mer av veckorna :) Nu ska jag fortsätta kolla på teven, hoppas att ni alla (nyktra or not) får en riktigt fin kväll, puss på er :)


GOD MAT, GODIS & FILM IKVÄLL :)

Nyktert fram tills 27 mars, can I make it? ABSOLUTLY ;D nu ska jag diska & ta en cigg, ha en fin kväll allesammans, puss!


INGEN SNÖ IDAG IALLAFALL :P

Hej på er :) Jag sitter bara här hemma och väntar nu och på att mamma & junior ska komma hit, (mamma & kentas hundvalp) vi ska gå på en promenad, röra lite på fläsket vet du :P Ska fråga om jag får låna några hundra tills lönen kommer, jag är helt pank! äger 30 norska kronor.. men nu kom mamma så skriver senare :) puss!

HUNGRIG, GODISSUGEN!

Haha jag klarar 1 dag utan godis (igår) men det är ju så svårt! Är hungrig hela tiden, men vem orkar laga mat 20ggr om dagen då? Ska träffa mamma imorgon, ta en promenad och bara umgås lite.. Borde kanske köpa hem lite frukt? Ja, det måste jag definitivt göra :) Nu ska jag ta en cigg, usch, ännu en bad habbit som måste göras något åt.. Sen så ska jag nog ta en smörgås och dricka lite varm obóy ;) puss

OUPS..

Haha, jag vaknade halv 1 idag av att merita ringde, tur att jag börjar kl, 15 idag då annars hade jag försovit mig ganska länge.. Man känner sig så konstig när jag man sover så länge men efter en dusch så blir jag kanske normal? :P Nu ska jag göra några sit-ups tänkte jag, så duschar efter det.. Snöar lite ute nu (SUCK!) så har ju inte missat något fint väder iallafall.. Ha en fin dag, skriver senare ;D puss!

HÄRLIG DAG :)

När jag gick till jobbet idag så sken solen, kunde knappt kolla rakt fram för att det lyste så starkt.. Kan inte riktigt komma ihåg när jag sist såg solen (säkert bara dåligt minne) men det kändes verkligen som att våren är påväg, hallelulja! Jag hoppas att det kommer vara lika skönt väder under helgen, speciellt fredag och lördag då jag är ledig :P När jag kom hem efter jobbet så hade Jonas lagat mat, makaronilåda med korv i, var riktigt gott, så sparade lite tills frukosten imorgon ;) Nu ska jag stänga av teven, borsta tänderna och gå & lägga mig, så godnatt :) pusspuss!

LET'S START, 4 REAL!

Jag har blivit så himla inspirerad av Therés Dahl (http://sessapudding.blogg.se/ ) & Sofia Henriksson (http://sofialeijon.blogg.se/) som båda har gått ner x antal kilon och skrivit om det i bloggen, duktiga brudar det där! Så nu har jag bestämt mig för att även jag ska sätta upp ett mål och skriva ner det här i bloggen (svårare att svika då, hehe) vill ju inte härma dessa coola tjejer helt så kommer skriva ner vikten varje vecka (onsdagar) men även mäta i cm hur mycket jag går ner/upp 1 gång i månaden.. Hoppas att det är lugnt för dom, det har varit så roligt att läsa om deras resultat så nu hoppas jag på att få se på några egna resultat :P Mitt mål är att gå ner till min drömvikt 55kg & att gå ner några cm runt höfterna, midjan, rumpan & låren innan 1 Juni, önska mig lycka till!

STARTVIKT; 63,3kg.

MÅTT;

Höfterna: 85cm
Midjan: 66cm
Rumpan:96cm
Låren: 57cm


UTMANING!

jag utmanar; http://middlesh.blogg.se/, http://lilljosse.blogg.se/ , http://sessapudding.blogg.se/ :)

Du äger..
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
( ) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 6

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 0

Du har...
(x) Tonat håret
( ) Färgat håret (slingor)
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 10

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.

15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


ÄR JAG HUNGRIG KANSKE?

Känner mig sugen på något, men orkar inte göra iordning mat eller så nu.. Ska bara ta en cigg, borsta tänderna och klä av mig sen ska jag sleeepa, börjar kl, 16 imorgon så kan ta en väldigt lång sov morgon :P Men ska försöka komma upp runt 10 ändå, så att jag får ut något av dagen :) Tvättstugan var upptagen förut så fick inte tvätta ikväll, kanske hinner med det imorgon bitti? Får se hur jag känner imorgon :P Jonas börjar bli förkyld så han ligger redan i sängen (vilket han har gjort sen klockan 8 ikväll) och snarkar gör han också, men det är lugnt eftersom att jag tydligen är väldigt pratsjuk om nätterna :P Men nu blir det sängen för mig, hörs imorgon igen, natta :)


RIKTIGT HÄRLIGT ;D

För en gångs skull när jag slutar så är det fortfarande ljust ute, brukar ju oftast stänga, så på kvällarna när jag går hem är det mörkt men idag så får jag se på när det mörknar, nice :) Sitter och äter ett wienerbröd nu men ska gå ner i tvättstugan och kolla efter tvätt tid, behöver tvätta några jeans.. skriver senare, puss!


GODMORGON EVERYONE!

Då har även jag vaknat denna gråa tisdag.. Hoppas på lite finare väder (kanske även lite sol) längre fram på dagen så att man kan ta en lunch-pomenad, har ju 1 tim & 15 min rast idag.. Nu ska jag hoppa in i duschen men skriver efter jobbet, slutar 17,30 idag.. Ha en fin dag allihopa och håll tummarna för sol idag ;D


slänger in en skön godmorgon-låt som även är Veckans Hitvarning på ztv, och såååå bra :)

NIGHTNIGHT ;D

Trött, svettas (för att jag sitter vid ett alldeles för varmt element) och är törstig.. Ska bara ta ett glas vatten nu så ska jag sova sen, öppnar nere på jobbet imorgon så behöver få ett x antal timmars sömn för att inte vara en total zombie då.. Sov gott ni också, godnatt!

EMELIE, DU ÄR EN LATMASK.

Ingen promenad idag, för mycket slask på vägen + detta kalla och tråkiga väder.. Ursäkterna är många idag, men så sanna.. Ska börja med promenader så fort som asfalten blir torr igen, absolut! Ska kika runt lite på nätet nu men skriver ikväll innan jag lägger mig, puss på er ;D


HOLA BABES!

Nu kommer jag att börja blogga som vanligt igen, woho! :D Har ju fuskat lite pga att jag inte har haft internet hemma sen jag flyttade.. Men nu har jag det, tillsvidare :P Så hur är det med er? Hoppas att allt är bra iallafall :) Med mig är allt kanon bra! Jag är frisk, pigg och lycklig ;D Har inte hänt så mycket på sista tiden heller, har jobbat, umgåtts med familj & vänner eller bara slappat :P Nu ska jag vakna till lite, kanske gå ut på en promenad (om jag inte är för lat) och njuta av att vara ledig idag :) Hörs senare då ;D puss

Swedish Amateurs - Vad gör det om hundra år?



eller hur sis? ;D

RSS 2.0