SORRY..

orkar inte blogga just nu, ska flytta om 2 dagar så måste börja packa :P hälsan är inte helt på topp tror jag, någonting är inte bra :P ha det bra sålänge, vi hörs igen framöver :) puss på er!

DIGG & DISS!

DIGGAR att börja jobba ordentligt igen efter att jag har varit sjuk, det är skönt att vara hemma men vill tillbaka till jobbet nu :) DISSAR ingenting, det är jul ju! :D

DÅ VAR JULAFTON ÖVER..

nu har det varit julafton -08 också, underbara jul.. jag spenderade den med min mamma & hennes man, det var jätte mysigt :) vi satt och åt en massa god mat, umgicks och bara hade det roligt..

i julklapp av dom fick jag: elvisp, alarmklocka, linnen, strumpor, britney spears - fantasy parfymen, en ansiktskräm, hårfärg, en kalender för 2009, ett nyckelskåp och pengar till en klippning hos frisören, det var det tror jag :) perfekta presenter för mig, detta behöver jag verkligen :)

nu ska jag försöka komma på något att äta, handlade ju inte in någon mat nu innan jul (dumt val) så kylskåpet & frysen är ganska tomt :P hoppas att ni har haft en lika fin jul som mig, puss på er!

GOOOOOOD JUL :D

ha en riktigt fin jul nu allihopa, jag ska själv hem till min mor och hennes man, mysigt :) hoppas att ni får allt ni önskar er + lite till och ät en massa mat nu :P

FAN OCKSÅ, ALLTING ÄR SÅ RÖRIGT JUST NU..

jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mina tankar eller känslor.. vet inte heller vad jag ska skriva men jag är iallafall väldigt förvirrad..

JAG ÄR DIN VÄN, OM DU VILL DET..

vi är inte bra för varandra.. du blir sårad & jag blir sårad, varför fortsätter vi? någon gång så måste vi ju inse det för att såhär kan vi inte hålla på.. jag tycker så oerhört mycket om dig och du betyder massor för mig, men nu så får det räcka.. vi måste släppa varandra nu, innan det är försent..

DIGG & DISS!

DIGGAR att jag sovit så himla skönt inatt :) DISSAR att vi gör såhär mot varandra..


DIGG & DISS!

DIGGAR att lönen snart kommer in på kontot, det behövs nu :P DISSAR att kärlek ska vara så svår..


DIGG & DISS!

DIGGAR att jag nu inte är lika förkyld längre som jag har varit resten av veckan.. usch! snor, feber och allmänt död i kroppen, inte så kul :/ DISSAR att jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll, suck, jag behöver verkligen shoppa lite nya kläder snart :P

A GOOD REASON..

jag har faktiskt en väldigt bra förklaring till varför jag inte, dem här senaste dagarna, har uppdaterat bloggen.. det är för att jag har varit hemma hos min mamma (mån-tors) och hon har inte internet.. jag måste tyvärr också säga det att efter 30 december så kommer uppdatering av min blogg inte vara så himla bra heller för att jag ska flytta, till en ny, egen lägenhet och då kommer jag inte att ha internet på en stund, hur länge vet jag inte.. varför undrar ni säkert? jag och jonas är inte längre ihop, och varför vi inte är det är vår ensak.. vill inte låta otrevlig, men det är komplicerat, vi är komplicerade.. får se hur framtiden blir.. nu ska jag göra mig iordning för att ikväll ska jag och thess ut för att fira henne, HON BLIR 18ÅR IMORGON! får se vart kvällen bär :P ha en fin fredag allihopa, puss på er!

DIGG & DISS!

DIGGAR att jag har folk runt mig som förstår och som lyssnar.. DISSAR att jag är sjuk, usch :/

DIGG & DISS!

DIGGAR att jag har varit ledig hela helgen, sköööönt! DISSAR tjejer som tror att dom kan bete sig hur som helst med andra tjejers pojkvänner, BIG NO NO!

DIGG & DISS!

DIGGAR att jag ska vara onykter heeeela helgen, nice :D DISSAR att jag snart svälter ihjäl :P

NÅGON SOM DU...

jag känner inte dig, du känner inte mig, vi kommer troligen aldrig någonsin att få lära känna varandra heller och det gör mig ingenting.. men varför har du då fastnat i mitt huvud? en bild av ditt ansikte sitter fast inuti mig och det vill inte försvinna, jag har försökt att få det ur mig, men det går inte, det är som fast gjutet och jag kan inte få bort dig.. jag förstår inte, varför just du? vad var det för speciellt med just dig som jag inte kan släppa? din doft, din personlighet, hela du, det var bara någonting med dig, jag kände igen någonting i dig som jag inte längre har, någonting som jag faktiskt även hade glömt bort att jag en gång haft.. frihet var det, du fick mig att vilja se, känna och uppleva friheten igen.. du, med ditt söta leénde var inte heller fri, men varför fick du då mig till att vilja få min frihet tillbaka? om du nu inte kan uppleva det med mig? vi skulle ha dansat natten lång, levt för stunden och inte för en sekund oroat oss för morgondagen.. men utan någon vid min sida, någon som du, så vet jag inte om jag klarar att slita mig loss ifrån verkligheten, hoppa av karusellen som symboliserar mitt liv och riskera allt som jag nu kallar för min trygghet..


DIGG & DISS!

DIGGAR att det just nu snöar, ännu mer snö, woho! DISSAR att jag behöver en ny frisyr, tråkiga platta hår..

DIGG & DISS!

DIGGAR att jag har så många fina kompisar omkring mig :) ni betyder så mycket för mig! DISSAR att jag inte vet om jag vill festa till helgen eller inte, beslutsångest :P

MAAAAAAAAAT!

jag svälter snart, idag så har jag ätit en kokt korv, thats it.. ska plocka lite här hemma, efter det så blir det teve och äta rostbiff med potatissallad, gott ;D gick upp kl.8 idag för att träna med michelle så är lite trött :P men men, får väl försöka somna lite tidigare ikväll så att jag orkar upp igen samma tid imorgon för ännu mera träning :) ha en fin tisdag allihopa, puss på er!

DIGG & DISS!

DIGGAR att det snart är jul, har fortfarande några klappar kvar att inhandla men det får jag ta till veckan :) DISSAR att jag tänker för mycket..

OSÄKERHETEN TÄR PÅ MIG...

är det meningen att det ska vara du och jag, bara vi två tills döden skiljer oss åt? eller är det bara så vi tror att det kommer vara, eller, tror vi ens det? kärleken kan som sagt vara väldigt svår, krånglig och påfrestande och i vårat fall, älskling, då har den varit omöjlig helt enkelt.. men det är ju fortfarande du och jag, men varför känns det på något sätt då som att det inte riktigt är som det ska vara? är det bara osäkerhet inför framtiden som jag känner eller är det en sån där magkänsla som min mor alltid sa åt mig att följa som liten? jag vet inte längre, det enda som jag vet är att både du och jag, vi behöver ta oss lite tid att känna efter, lite tid att tänka.. för att det är ju faktiskt vårat förhållande som det här handlar om och hur det ska bli i framtiden kan ingen veta.. men om vi fortfarande vill "vara oss" i framtiden så vet jag att vi behöver ta ett beslut, ett alldeles eget beslut hur vi känner, för att det här är egentligen inte "vårat" val utan det är ditt val & mitt val.. så låt oss känna efter älskling, för att jag vet att vi båda behöver det <3


DIGG & DIGG!

DIGGAR att vara ledig idag, börjar bli så j*vla trött på jobbet, suck.. DISSAR sömn-smaken som jag har i munnen just nu :P

DÅLIG UPPDATERING..

har typ inte varit hemma i helgen, det är därför jag inte har bloggat något, sry!

DIGG & DISS!

DIGGAR att julbordet med jobbet igår var roligt, god mat & god öl ;D DISSAR ingenting idag :)

DIGG & DISS!

DIGGAR att jag & jossa (och kanske jonas om han vaknar?) ska baka pepparkakor idag, mums! DISSAR att jag är så trött idag, somnade kl.1 inatt och så ringde michelle mig strax efter 8 imorse, då var det dags för träning & solning :)

EN HELG HEMIFRÅN :)

nu i helgen så var jag ju som sagt inte hemma, jag har varit hos min syster i västerås & så har jag varit hos pappa, syskonen och anna-karin (låtsas-mamma) i märsta, det har varit en rolig helg :)

FREDAGEN: jag och mamma åkte ifrån charlottenberg vid halv 1 om jag inte minns helt fel :P vi stannade längs vägen till västerås och åt kyckling sallads fyllda pita-bröd, som min fantastiska mamma hade gjort iordning åt oss, gott! när vi kom till västerås så fikade vi lite och på kvällen så drack vi lite vitt vin, jag blev lite fnittrig av mig (som jag brukar bli av vin) och så kollade vi på teve, det var trevligt :)

LÖRDAGEN: jag och mamma åkte till erikslund som ligger utanför västerås city och handlade lite julklappar på nisses, det var kul, jag ÄLSKAR nisses, dom har allt + lite till där.. en superbra butik helt enkelt :D när vi var klara med shoppingen så åkte vi tillbaka till jessa & käkade lunch.. efter en liten stund när vi kommit tillbaka så kommer elisabeth & marik (syrrans kompisar) så då var det dags för presenter :) jag kommer aldrig att glömma anton reaktion när han såg skjortan som jag köpt åt honom, hela han lyste! han satt och myste med den, han var såååå söt! hann inte ta kort men önskar att jag hade gjort det för att det var en underbar syn :) på kvällen så kom anna-karin, niklas, carl-philip & therese till västerås och hämtade mig, vi skulle egentligen åka på bio den kvällen men vi hann inte det, så vi köpte hem lite kina-mat och bara umgicks :)

SÖNDAGEN: jag vaknade vid kl.8 för att carl-philip kom in och frågade om jag inte skulle gå upp snart, sötnosen, haha men jag sa att jag skulle gå upp vid 9, trött på morgonen vet ni :P men när jag iallafall hade vaknat till liv så blev det frukost med familjen och efter det så åkte jag & pappa till eurostop och köpte den underbara klänningen som jag skrivit om, I REALLY LOVE IT! vi fick skynda oss hem efter att vi betalat för att då var det dags att åka skridskor, gud vad roligt :D jag hade inte åkt skridskor på 6 år men jag kunde fortfarande skjuta haren (haha) och göra piruetter, tummen upp för mig :) vi åkte i två timmar ungefär och efteråt så åkte vi på julmarknad, hittade lite julpynt men glömde kvar det i märsta när jag åkte hem i måndags så får inte sätta upp det nu ändå :/ men men :) på kvällen så blev det bio i kista gallerian, madagaskar 2, så sjukt rolig film, jag har inte sett en så rolig film på länge :D det blev lite shopping också, jag köpte lite små saker bara, 2 linnen ifrån gina tricot & ett armband ifrån indiska, hittade inte så mycket mer :) på tal om annat så gick min telefon sönder förra veckan, så jag fick låna mammas telefon under helgen men när vi ändå var i kista så fick jag en tidig julklapp av pappa & anna-karin, en ny telefon :) tack tack tack!

MÅNDAGEN: jag vaknade, tog en dusch och promenerade ner till mina syskons skola, jag var med dom under lunchen och så var jag med på deras rast.. på therese rast så frågade hennes tjej kompisar om allt som fanns och på carl-philips rast så kollade jag på när han och dom andra killarna spelade fotboll, min lillebror är duktig på fotboll ju och nu fick jag se det med egna ögon :) jag skulle åka hem med 14.25 tåget, jag och pappa stressade som f*n men vi missade det ändå med 5 minuter så vi drog till burger king i väsby istället..jag köpte en sista minuten biljett istället och då så gick tåget 19.15 ifrån terminalen så jag fick ju umgås några timmar till med syskonen då :) fick skjuts in av anna-karin och therese var med in också, dom vinkade av mig och efter att tåget hade åkt så hade therese blivit ledsen över att jag åkte men vi pratade lite på telefonen och då gick det bra :) på tåget så läste jag SOLO, Cosmopolitan och lyssnade på musik.. kom hem strax efter halv 12 på natten och då var det sängen som gällde för mig :)

där fick ni en "liten" update, puss på er!

DIGG & DISS!

DIGGAR att min älskade mor kom till mig igår kväll, utan förvarning med julskinka, så gott :D DISSAR att jag inte har julpyntat än för att pyntet ligger någonstans i förrådet, men ikväll åker det upp :)


DIGG & DISS!

DIGGAR min nya, snygga klänning som jag ska ha på mig på torsdag då vi ska på julbord med jobbet, den är så himla läcker + att min pappa var med & valde ut den, det gör den ännu mer betydelsefull för mig :) DISSAR att jag gick i gympa-dojor hem ifrån jobbet idag, det var ganska halt, haha! men men när man inte tänker efter innan man går ut så blir det väl så antar jag :P


SEN UPDATE IDAG..

hej på er :) jag har blivit sååå dålig på att uppdatera i bloggen (igen) men det känns som att jag inte har något intressant att blogga om, men jag har ju egentligen massor att skriva nu efter att jag har varit hemifrån i några dagar.. så jag lovar att jag ska skriva om det imorgon, nu ska jag kolla på teve, ciao!


RSS 2.0