DIGG & DISS!

DIGGAR att idag ska jag få umgås med mina syskon, min låtsas mamma & min pappa :D DISSAR att jag har fått en stor fet finne mitt i pannan, agh!


GODMORGON, ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG!

jag bloggade ingenting igår för att jag typ var hemma 2 timmar igår innan jag somnade.. gick upp tidigt, tränade & sen så jobbade jag till 8.. idag så åker jag då, kommer att sakna min älskling som var så mysig imorse.. pratade med amela (chefen) igår också, vi fixade felet med schemat och timmarna så nu stämmer allt :) men nu ska jag börja packa lite kläder, bränna några skivor och göra mig klar.. jag och mamma åker vid ungefär 11 men tycker om att ha tid på mig, vet inte om jag kanske måste tvätta lite nu också, får se sen :P ha en fin fredag allihopa, bloggar kanske ifrån västerås senare idag, puss!

EN ONSDAG FULL MED TANKAR..

idag har jag varit med michelle & ronny i deras nya hus, hjälpt dom måla poker-stugan och bara haft det kul :P sen så kom mamma och hämtade mig, vi åkte till centret och kollade, köpte väl lite småsaker men har bestämt att jag inte ska spendera alla pengar på mig själv den här månaden :P det är ju faktiskt jul :) jag har nog inte riktigt tänkt på det så mycket men kom på det förut att jag faktiskt åker på fredag och det är inte länge kvar nu, bara imorgon.. kommer att vara lite konstigt eftersom att jag inte har mentalt ställt in mig på att inte vara hemma & inte umgås med jonas, på 4 dagar! :O men jag överlever nog, det ska faktiskt bli roligt att få umgås med pappa & syskonen i några dagar.. det är väldigt länge sen nu, 3 år tror jag, vi har ju setts och så men det har bara varit vid korta tillfällen men nu så ska jag få verkligen vara med dom, hitta på saker, kolla på teve, äta middag och vara en del av deras vardag :) men nu ska jag försöka städa iordning lite så att jag inte behöver tänka på det imorgon :) hoppas att ni får en fin onsdags kväll, puss på er!


DIGG & DISS!

DIGGAR att jag ska umgås med min mor idag, käka lunch & gå på centret, alltid lika roligt :) DISSAR att jag alltid ska förstöra saker, satt vid den bärbara datorn och skrev, sen så råkade jag fasta med en av mina naglar under en tangent som lossnade.. hur ska jag få dit den igen? :/


DIGG & DISS!

DIGGAR att lönen kom idag, den var verkligen efterlängtad! så nu kan jag börja med inköpet av julklappar, wieee :D DISSAR att snön inte ligger kvar på backen, jag vill se det snöa, har inte fått se det än bara att det ligger lite på marken när jag vaknar men nu vill jag att vintern kommer, for real!

TISDAG

godmorgon på er, jag är vaken "tidigt" idag, så hoppas att jag kommer hinna få någonting gjort idag, kanske gå runt och kika lite på centret & vid 1 så ska jag till jobbet, stänger ikväll igen men imorgon så är jag ledig, ska bli så skönt :) men måste ändå ner och prata med chefen om att hon missat 6,5 timmar på min lön, jobbigt att prata om sånt tycker jag, vet inte varför... men nu ska jag vika lite kläder :P ha en fin dag allihopa :D puss!

DIGG & DISS!

DIGGAR att jag snart ska till västerås & märsta, kommer att sakna min älskling men jag ska ju "bara" vara borta i 4 dagar, underbara dagar som ska spenderas och njutas av med familjen :) DISSAR att min chef har skrivit in 6,5 timmar mindre på den här månadens lön, suck! ska prata med henne om det på torsdag dock.. idag börjar jag jobba kl,1 tänkte att jag ska vika lite kläder (som hänger runt om i HELA lägenheten) och lyssna lite på mtv, puss på er! 

NY KATEGORI!

digg & diss har nu kommit till min blogg, 1 gång varje dag så kommer jag att digga & dissa någonting, det kan handla om vad som helst, så nu vet ni :)

THE GIRLS, TOGHETER AGAIN!

ikväll så ska jag dricka lite med therese & merita, vet inte riktigt var vi ska men jag vet iallafall att det kommer att bli roligt :) så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, möta merita och sen gå till thess, ha en fin fredagskväll allihopa, puss!

EFTER NYÅR!

jag lovar att efter nyår så kommer min blogg att bli 1000 ggr bättre.. men först så måste jag fixa en bättre kamera (eller iallafall ett större minne till den jag har nu) och så ska jag försöka att göra om utseéndet på bloggen lite, förstår bara inte riktigt hur man gör.. om någon av er har ork att förklara lite för mig så vore det toppen! :P men nu ska jag kolla lite på teve och slappa, är ledig imorgon, nice ;D puss på er!


IT'S A MIRACLE!

jag är vaken haha, usch jag förstår inte hur folk orkar gå upp 7 varje dag, jag hade inte orkat iallafall.. idag så kommer det att bli en riktigt dryg dag, ska jobba exakt hela dagen, personalmöte kl. 8-11 och efter det så jobbar jag 12.00-20.15 så ikväll kommer jag nog att vara väldigt trött :P men nu måste jag klä på mig, puss på er!

HEJ, KOM OCH HJÄLP MIG? :)

jag behöver lite hjälp att snygga till min blogg sida, förstår nada.. någon som förstår mer än jag? please!

SNART, HA TÅLAMOD EMELIE :P

jag längtar så extremt mycket till julen! snö, julpynt, maten & allt det mysiga som hör till.. men det är inte långt kvar nu och förhoppningsvis (många tycker att jag är knäpp men) så kommer snön snart, härligt :) sommaren i all ära men julen är den enda högtid då familjerna runt om i världen verkligen bara umgås och älskar varandra.. underbart! nu ska jag hänga upp tvätt & sen hoppa in i duschen, puss på er :D

INGENTING ATT SKRIVA..

hej, jag har ingenting att skriva :P jag har jobbat hela helgen och nu ska jag iväg för att jobba igen, så då vet ni :) ha en fin dag, ciao!

USCH VAD TRÖTT JAG ÄR :/

jag vaknade strax innan kl. 4 inatt av att jonas börjar prata med mig när han kom hem efter sitt festande.. efter det så kunde jag inte somna om :P vad rädd att jag skulle försova mig men fy sjutton vad trött jag är nu alltså, blääää..nu ska jag göra mig ordning och snart sticka iväg till jobbet, jag slutar 18.15 idag och tro mig, jag ska direkt hem till sängen (eller soffan) och bara mysa/sova.. jonas ska ut idag också, men jag har ingen lust, det är hans bakfylla ;) ha en bra lördag nu babes, puss på er ;D

LÄNGTAR :D

från 28 nov - 1 dec så åker jag bort, ska till västerås och märsta.. ska vara i västerås 28-29 för att umgås med min kära syster och anton som fyller 1 år, herregud vad fort tiden går :) sen den 29 så åker jag till pappa + familjen i märsta och hälsar, ska bli så himla kul :D då ska jag shoppa en massa julklappar och försöka hitta en söt outfit som jag kan ha på julafton, ska fira den hemma hos mamma som vanligt, älskar mammas julmat :P och så tror jag att niklas kommer hit då, kanske även jessa & anton, HOPPAS :D jag vet att du läser min blogg sis, så kom igen nu, kom till jul ;) nu ska jag kolla om det går något bra på teven och sen ska jag sova, jonas är hos lukas och dricker öl + spelar cod, men jag ska upp tidigt och jobba så det blir lugnt för mig :) ha en fin kväll, puss!


BLOGGTORKA, A BIG ONE!

hej på er :) ni får verkligen ursäkta mitt dåliga (och tråkiga) bloggande på senaste tiden men jag har verkligen ingenting att skriva om.. idag har jag inte gjort någonting alls, inte igår heller och imorgon ska jag jobba :P nu ska jag städa lite här, har tvättat nästan alla kläder, "bara" en tvättkorg kvar :D hoppas att ni har haft en bra vecka hittills, puss på mina babes!

PANK!

herregud, det är lite mindre än två veckor kvar tills lönen kommer och jag är redan pank.. några tips på hur man kan tjäna lite extra cash? :/

MUSIC IS ALL WE NEED BABY!

diggar den här låten, blir på så bra humör :)



T.I feat Rihanna - live your life

VILL HA!

nu i höst & vinter så vill jag ha mysiga, sexiga och fräscha underkläder, dessa modeller finns hos HM..

      
                                      

SEN UPDATE...

hej allihopa, hur har er dag varit? min har varit bra :) idag har jag tränat och mest slappat hemma, har varit nice att bara få vila ut sig lite efter helgen :P men imorgon ska jag jobba igen, öppnar butiken och slutar 13:15 så blir en väldigt kort dag imorgon, men det är bra för att jag och michelle ska träna efteråt :P men nu måste jag hänga upp lite tvätt.. tråkigt inlägg, jag vet, men har inte hänt så mycket idag, så finns inte så mycket att skriva om :/ ha en fin kväll, puss på er, ciao!


SORRY <3

ni får ursäkta mig men jag orkar inte blogga idag, är så sjukt snörrig i skallen.. bakfylla deluxe.. hörs imorgon babes, puss!

ps. glöm inte att det är Fars-Dag idag :)


SLITEN EFTER IGÅR..

japp, jag blev full igår men gick hem tidigt faktiskt :) kom hem, la mig i sängen, gick upp igen för att jag mådde illa när allt bara snörrade och sen la jag mig igen, då var klockan strax efter 1, haha :D vet inte om jag ska ut idag också, får se sen, jag tror att jonas och lukas ska sitta här ikväll och se på film men det vore kul att gå ut idag också när jag faktiskt är ledig imorgon :) hoppas att ni har en fin kväll igår och får en kanon bra lördag, puss!

NICE, PARTY IKVÄLL!

ikväll ska jag dricka med ronny & michelle igen, alltid lika roligt :D idag har jag varit i arvika med mamma, käkat lunch med mamma och jonas samt varit med michelle.. vi har blivit så himla bra kompisar, det är så kul, diggar den bruden alltså, hon är helgrym! nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning sen ska jag äntligen ta mig en öl, är så himla party-sugen och nu är det helg, finally! hoppas att ni får en rolig och fin fredag kväll, puss på er :)

UTVILAD, HÄRLIGT :)

godmorgon bloggen :) hoppas att alla har sovit gott, jag har sovit hur skönt som helst.. två nätter i rad nu så har jag och jonas sovit på våran nya soffa, den är gudomligt skön! idag ska jag jobba till kl18 så ska snart göra mig iordning, börjar 12.. efter det så ska jag nog bara slappa hemma med min älskling :D hoppas att ni får en fin torsdag, snart är det helg och då ska jag vara ledig så att emelie kommer vara full, fullare och tillslut fullast! men det får vänta tills imorgon eller på lördag.. nu ska jag lyssna lite på musik och göra mig klar för jobbet, puss på er!

I LOVE YOU BABY, I TRULY DO!



jag älskar dig för att du har personlighet, humor, du är omtänksam och för att du är en bra människa våra två år tillsammans har varit underbara, visst har vi haft våra svåra stunder men jag känner fortfarande hur mina känslor som jag har för dig växer för var dag som går.. du är en fantastisk person och du betyder väldigt mycket för mig, jag är så tacksam för att jag har träffat dig och för att du har fyllt mitt liv med så mycket glädje.. tack älskling för att du finns, jag vill leva mitt liv med dig, du är bäst!

TRÖTT, VILL SOVA...

usch, jag vill lägga mig i min sköna, varma säng igen.. men måste ut i kylan sen, men först en varm dusch! godmorgon på er :)

HEMMA IGEN :)

idag så har det varit en lång men rolig dag :D jag och michelle var & träna vid kl.1, efter det så solade vi och åt lunch, trevligt trevligt :) kom nyss hem efter att ha umgåtts med mamma.. fick en massa svar på frågorna som jag ställde till bordet ikväll, det var spännande eftersom att jag aldrig har gjort något sånt där, men men nya saker är roligt :) nu ska jag kolla lite på teve och sen ska jag sova, ska öppna imorgon så behöver lite sömn :) hoppas att ni får en fortsatt fin kväll, puss på er!


EN RIKTIGT LÅNG SOVMORGON

godmorgon bloggen, jag vaknade för 20minuter sen, haha, känner mig lite små konstigt som man gör när man har sovit riktigt länge.. men jag hade en så hemsk trött, jonas hade blivit kär i en  annan tjej som hette Nina :( det var faktiskt jätte hemskt, usch! nej, drömmar kan vara konstiga ibland.. jag skulle med michelle och träna när jag vaknade men jag får inte tag i henne så får se hur det blir :P ikväll ska jag och mamma åka iväg till en av mammas kollegor och "prata med bordet" så då kan man ställa en massa frågor och få svar på det.. tror ni på sånt där? jag tänkte iallafall testa :P men nu ska jag göra mig iordning och vakna till liv, hörs senare :) puss


GODKVÄLL KÄRA LÄSARE :D

jag vet att jag inte uppdaterat sen i fredags men jag gick ju ut på kvällen iallafall, var med ronny och michelle, tog några öl och bara umgicks :) det var trevligt, igår så jobbade jag hela dagen och på kvällen så satt jag, jonas & lukas hemma hos oss, vi såg på lite film och sen gick jag och kramade kudden :P idag så vaknade jag jätte tidigt 06:17 stod klockan på, men gick upp, såg på teven och sen gick jag till jobbet.. kom hem för ungefär 1 timma sen så nu lagar jonas mat, kasler & potatisgratäng ska vi äta ikväll :) lukas är här också, vi ska väl se på film och bara slappa ikväll.. är ledig imorgon så skriver lite mer då, ha en fin kväll babes :) puss!

RSS 2.0