UTSTÖTT..

jag sitter hemma i en ny soffa som jonas köpte idag, skit snygg! jag sitter här framöver Vh1, helt ensam och nykter.. usch vad tråkigt jag har! känns som att jag är helt ensam i världen, alla är och dricker men här sitter jag helt lonley.. hade ju tänkt att jag skulle vara nykter idag och bara ha det mysigt helt själv men sen så pratar jag med alla kompisar och dom sitter ALLA och super, så då vill jag ju också gå ut :) försöker få tag på något att dricka så att jag inte behöver supa mig full på puben men det går väldigt dåligt, suck.. aja, får se hur det blir.. hoppas att ni har roligare än vad jag har :P puss på er :)

SISTA DAGEN I OKTOBER..

imorgon är det inte längre oktober 2008 utan då kommer det vara november 2008, herregud vad det här året har gått fort.. snart är det nyår och då går vi in i år 2009 :) men godmorgon på er iallafall, hoppas att ni har sovit gott :) jag drömde om sjöjungfruar, helt konstigt men men, jag ska ta och hoppa in i duschen nu och sen cykla till jobbet.. hoppas att ni får en fin fredag, skriver senare :) puss på er!

VI KAN KALLA DET HÖSTRENSNING..

sådär då, nu håller jag på att riva lägenheten upp-och-ner, städar som en galen person, haha men det behövs verkligen.. och så har jag rensat bland mina skor & i garderoben, jag äger 20+ skor, hittat massa kläder som jag glömt bort att jag ägde och så blev det några påsar med kläder som aldrig används som jag kommer lämna in till en secondhand-butik.. men nu ska jag fortsätta, hoppas att ni har haft en fin torsdag :) ciao!

WORK IT

kom hem vid kl,8 igår, vid kl,9 åkte jag ner med tina och kristine till gymet för att träna lite, kom hem vid kl,11 det var därför jag inte skrev någonting igår kväll, var så trött :) idag har det inte hunnit hända mycket, jag har vaknat och så har jag bestämt träff med michelle, vi ska träna :P jag hoppas verkligen att jag kommer att ta det här med motion, träning & kost på allvar, vågen visar nu 66-68kg, det är lite olika men jag har aldrig vägt så mycket.. visst det kanske inte är katastrofalt mycket men för mig så känns det att jag har lagt på mig och det är inte för att jag levt hälsosamt iallafall.. det är genom fet mat, godis, alkohol och alldeles för lite motion.. men nu ska jag börja leva hälsosamt och vara aktiv, inte bara ligga på soffan och äta godis hela dagarna.. så, då var det bestämt :) men nu ska jag göra mig klar, vi hörs senare, puss!


WOHO!

godmorgon, hoppas att ni har sovit lika gott som jag, vaknade för inte så länge sen och såg att det är snö ute! äntligen kommer vintern :D nu kan man klä på sig jätte varma kläder utan att frysa och utan att folk tycker att man är för påklädd, snöbollar kan man göra och snart så kan man sätta upp julpynt :) jag älskar sommaren men julen är så mysig, så mycket kärlek i alla hem och stämningen som  julen tar med sig är ju så underbar, eller hur? :) idag ska jag åka till min mamma och umgås med familjen, så ska snart hoppa in i duschen, ha en fin dag allihopa :D puss!


TISDAG

idag har jag verkligen bara njutit av att vara ledig, solade med michelle imorse, var på jobbet en sväng och sen så träffade jag min mamma & bror.. imorgon ska jag åka till åmotfors och hälsa på hos mamma, umgås lite med dom, ska bli skönt :D nu ska jag kolla på teve, äta något och sen läsa i vecko revyn, skriver imorgon :) puss!

VILL HA!

den här västen vill jag verkligen ha nu i höst, den är snygg, mysig och ser väldigt varm ut :)



INGEN SOVMORGON ÄNDÅ...

godmorgon :) nu ska jag snart gå med michelle och sola, det behövs om jag säger så.. min hy är helt konstig, färgen är helt glåmig (inte snyggt) så ska sola några gånger hade jag tänkt.. vet att det inte är bra, men jag solar verkligen jätte sällan så det är lugnt :) efter solningen så ska jag ner på jobbet och prata med chefen lite, det är typ som utvecklings-samtal fast på jobbet :P men nu ska jag klä på mig iallafall, hoppas att ni får en fin tisdag & jag skriver senare, puss!

IDAG, MÅNDAG.

vaknade imorse, hoppade in i duschen och cyklade till jobbet.. sen vid kl, halv sex så kommer min bror och skrämmer skiten ur mig, min kära lillebror är här på besök, wohoooo! det var min reaktion, efter att jag slängt skor överallt såklart, hehe :D jag slutade kl. 18 så vi gick en sväng på centret, käkade lite mat och sånt där.. nu sitter jag här och kollar på all disk som har blivit under helgen, men det är ju så jobbigt att städa när man är trött och jag är jätte trött, men ska fixa det innan jonas kommer hem iallafall (kl. 22) så innan dess ska jag ta lite pepsi och sätta mig i soffan och bara slappa :) mysigt, är ledig imorgon så då får jag sovmorgon :D men nu ska jag kolla om det finns något kul på teven, puss på er!


HELGEN

nu har jag uppdaterat dåligt igen, fy på mig! men iallafall, en snabb update då:

fredag kväll; jag satt hemma hos ronny och michelle och drack lite, spelade buzz och bara umgicks.. hände inte så mycket på kvällen men det var skönt att ta det lite lugnt ibland också :)

lördag; skulle ha hjälpt till på jobbet mellan 12-16 men jag fick såna kramper i magen så jag stannade hemma.. tror nog att det är för dom här dumma järntabletterna som jag äter när jag ger blod, så slutade med dom i lördags :P på kvällen så blev det bättre, jag och therese satt hemma hos mig (och jonas) på kvällen, drack lite och pratade lite, vi har ju inte träffats på länge så det var roligt :D sen så gick vi till lukas och efter det till krokonilen.. helt okey kväll, hade inte jätte roligt men det var okey :p

söndag; jag och jonas gick till affären och köpte mat på eftermiddagen, efter det så gick vi inte utanför dörren igen, var så trötta.. så våran söndag bestod av, mat, film, mat till film och så fortsatte det :P

EN BRA FREDAG :D

nu är jag hemma igen, efter min och mammas lilla shopping runda :) jag hittade en massa fint, skulle lagt upp bilder på det men jag hinner inte, ska snart sticka på affären.. ikväll ska jag och jonas se på film & käka tacos, bara mysa lite men imorgon, då blir det party! ska ut här i charlottenberg tror jag, thess och jag ska leta efter någon fest, skönt att vara på hemma plan ibland :P ikväll ska jag då på den här förhands-öppningen av Secrets Of Sweden, får se om man kanske kommer hem med något roligt sen då ;D hoppas att ni har haft en fin fredag hittills för att det har jag haft :) puss på er!

LOTS OF THINGS TO DO..

godmorgon allihopa, jag är lite stressad.. måste duscha och sånt för att jag ska träffa mamma om en liten stund.. men jag slänger in en låt, jag hörde den första gången idag, jag vet att den har funnits en stund men men.. bra är den ju iallafall :D


beyonce - if I were a boy

LÄNGTAR TILLS IMORGON

idag har det inte hänt mycket, jobbade över till kl,18, efter det har jag bara legat hemma och slappat.. MEN imorgon, då kommer jag att ha fullt upp, hela dagen :D först så ska jag och mamma shoppa lite, käka lunch och umgås :) sen på kvällen ska jag och Ida gå på förhandsöppning av Secrets Of Sweden här i charlottenberg och för dom som inte vet vad det är (jag visste inte heller först) så kan jag berätta att det är en slags erotik affär, så dit ska jag och Ida gå för att shoppa loss lite, haha nejdå, men vem vet? kanske hittar någonting roligt ;) nu ska jag gå och lägga mig framför teven en stund, har varit väldigt yr idag så behöver nog vila lite, men skriver igen imorgon :) puss!

ONYTTIGA MÄNNISKA!



min hy är jätte konstig just nu.. jag var väldigt trött när jag tog bilden men jag är blek och har påsar under ögonen.. jag tror att det är säsongsbytets fel, min hy brukar reagera på det.. men men, sola några gånger, äta nyttigare och motionera är ju en bra start, börjar på måndag ;D

SOVDAGS SNART..

trött och illa mående är jag just nu, åt för mycket godis förut, känns som att jag ska spricka, haha :) ska ut med therese på lördag tror jag, vet inte vad vi kom fram till egentligen? :P imorgon ska jag bara jobba 4timmar mitt på dagen, det är skönt med såna dagar någon gång ibland och så ska jag tvätta, så att jag har rena kläder till helgen.. vill ha lite att välja mellan :) nu ska jag surfa runt lite på nätet, glo på teve och sen sova, ha en fortsatt fin kväll babes :) puss!


JAG VILL HA JUUUUL!

nu är jag hemma igen efter att jag och mamma varit i arvika :) jag har ätit min första peppar-kaka för iår och den var smaskens, längtar så himla mycket tills det blir jul, all god mat, shoppa julklappar och få umgås med familjen :D men nu ska jag gå och vila en liten stund, är jätte trött och när jag vaknar ska jag tvätta lite kläder.. skriver senare :) puss!

ps. tack sis&anton för min fina, underbara och tidiga julklapp, älskar er! <3


GODMORGON GODMORGON :D

nu är jag uppe och hoppar runt, jag är så glad :) fick precis ett meddelande ifrån en kompis som heter petra, hon skrev såhär; godmorgon och ha en riktigt bra dag nu :) kram - jag blev jätte förvånad men jag blev så himla glad, tack petra :D nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå till bussen om ungefär en timma, skriver senare idag, puss!

DET HÄR BLEV EN BRA DAG ÄNDÅ :)

jag vet att jag skrev att det här skulle bli en tråkig dag, det blev inte så ändå, dagen har gått jätte fort och har hela tiden haft någonting att göra på jobbet.. jag hade lunch idag i ungefär 1 timma och då gick jag runt lite i centret där jag jobbar och kollade, gick in på b-young och hittade en par jätte snygga byxor, woho! jag hittar väldigt sällan jeans som jag gillar men dom här ska jag bara ha, så la undan dom, får vänta tills lönen kommer på fredag :P fick ett paket idag i brevlådan också, vem kan det ha varit ifrån? ;) det var ifrån min kära syster jessica, och min söta systerson anton såklart, dom var och köpte ett par skor åt mig i västerås för att dom fanns inte i min storlek på jobbet.. tack sis, du är bäst! imorgon ska jag till arvika med mamma, har precis blivit blodgivare så ska dit och "ge" dom lite :) nu ska jag laga lite spagetti och någon god sås, är jätte sugen på det :D skriver imorgon babes, puss!

DET HÄR KOMMER ATT BLI EN LÅNG & TRÅKIG DAG..

ska jobba 12-20.15, är inte sugen idag, så nu vet ni, nu ska jag vakna till liv.. skriver senare istället när jag har någonting att skriva om :) ciao!


VILL HA!

       

eftersom att jag är lite frusen just nu så kollade jag lite på kläder, jag hittade två tröjor och en jacka som jag verkligen vill ha! snyggt va? :)

LEDIG IDAG :D

hej kära bloggen, jag skrev inte igår för att jag jobbade hela dagen + att jag var jätte trött.. jag var ju ute i lördags och festade lite, hade jätte roligt! men var så trött igår efter jobbet så orkade inte göra någonting.. men nu är jag pigg igen :) idag är jag ledig! det ska bli så himla skönt att bara få slappa lite, förra veckan jobbade jag ju måndag-söndag, inte en enda ledig dag så känner att nu behöver jag det :P idag ska jag träffa min kära mor för att ta en fika och så ska jag försöka städa lite här hemma, har blivit stökigt igen :P jag har börjat längta så himla mycket efter att julen ska komma, köpa julklappar, äta julmat, fira nyår och så blir det ju närmare till sommaren såklart :D nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, skriver senare, puss!

UPPE MED TUPPEN :D

idag så vaknade jag 05.20, av att jonas kommer hem, jätte full och poppar musik, haha, jag blev lite sur först eftersom att jag sov men men, jag gick upp ändå :p vågade inte somna om, tänk om jag inte skulle vakna? :O not good, not good :P men idag ska jag jobba tills strax efter sex och efter det ska jag till jonas pappa och hälsa på, jonas farmor är här och hälsar på så dom skulle väl umgås lite ikväll och då frågade jonas om jag skulle med :) men nu ska jag hoppa in i duschen iallafall, jag skriver senare.. hoppas att ni får en fin dag :D ciao!

TRÅK..

jag sitter nu här, ensam och tråkar.. har jobbat hela dagen och jonas är ute med sina kompisar på fest, vad ska jag göra då? duscha, kolla på teven och sova? ja, tydligen.. riktigt rolig kväll? nope.. men men, hoppas att ni har roligare ;) puss!

4/10 - ARVIKA MÂRTEN!

jag och några kompisar var ju ute på arvika mârten och jag hade jätte roligt vad jag kan komma ihåg :D
lite pics ifrån när vi satt hemma hos therese och förfestade och dom andra bilderna är tagna i taxi-bussen som vi åkte in till arvika med restan av kvällen är lite suddig ;)

         

bild 1; therese och josefin :D
bild 2; josefin och jessica (jonas systrar)
bild 3-5; malin och jessica :)
bild 6; kicken, martin och ida :)
bild 7; en väldigt full emelie :P
bild 8; jag och therese (jag är en duktig fotograf när jag är full, eller inte?)


MUMSIGT JENNY ;)

jag har precis kommit hem ifrån jenny (jonas äldsta syster) hela jonas familj var där och firade henne och guuuud vad god mat den kvinnan lagade åt oss :D det blev fläskfilé, potatisgratäng och sallad, smaskens ;) jag tror att jag fått en liten blogg svacka.. jag har ju ingenting att skriva om och så är ju min kamera inte som den ska och då kan jag inte lägga ut några bilder så det känns inte så skoj just nu :/ men det kommer snart att bli bättre, ska börja göra en massa roligt så att jag har saker att skriva om.. aja nu ska jag snart sova, är jätte trött, så ciao!


I ACTUALLY THINK IT'S FUNNY :P

jag vet att jag inte skrev igår, men jag var så himlans trött :/ idag har jag jobbat, hela dagen faktiskt.. men jag tycker att det är roligt.. det är konstigt egentligen för att den här veckan har vi hållt på med inventering och då har jag varit tvungen att gå upp kl. 8 på morgonen (älskar att sova, lääänge) men det har gått bra :) jag jobbade "2-skift" idag, eller vad man ska kalla det? först så jobbade jag 8-13 sen så hade jag ledigt i två timmar, då kom min kära mor och hämtade mig, så åkte vi till källmans så att jag fick käka lite lunch, sen åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade 15-20.15 :) men nu ska jag lägga mig på soffan, bläddra lite i någon tidning och sen duscha.. relaxa lite innan man ska sova ;D puss!


TIDSFÖRDRIV :P

DAGENS!

...låt :
coldplay - viva la vida
...frisyr : uppsatt
...smink : nope, inte idag
...klädsel: just nu, mjukisbyxor & linne
...rolig händelse: ingenting idag, har varit en ganska vanlig vardag
...planer : ska tvätta lite, städa och sen äta något
...vill ha : iskallt vatten
...saknad : ?
...tråkigaste : jonas är sjuk :/
...finaste : en halsduk på hm
...måste : tvätta
...dricka: vill ha cola
...köp : inget idag, fattig
...mat : pizza
...kärlek : familjen
...mående : jättebra, har en bra dag idag
...skratt : mitt eget
...tanke :  dumma hår i ansiktet
...irritationsobjekt : ingen idag
...smycke : bara piercingar idag
...just nu : blogg & en cigg

NY VECKA, NYA PLANER?

då var det måndag igen, kanske man skulle ta och sätta igång med någonting och satsa på det? tex, att gå ut och springa eller vad som helst? jag gick upp kvart i 8 idag, har inventering den här veckan så att jag kommer vara tvungen att gå upp tidigt varje dag :/ jag har väldigt stor lust att börja träna och så, men det är ju det att idag så har jag smällt i mig en stor, fet dubbel-calzone så vad är vitsen? hm.. aja, nej, nu ska jag tvätta lite kläder och städa (det behövs) skriver senare :) ciao!

SUCK..

idag har jag inte gjort någonting alls, bara varit hemma och slappat.. vaknade vid 3 idag, men var ju ledig så det är OK ;D sen så har jag bara suttit här, ätit tacos till middag och, thats it.. ska ju jobba hela nästa vecka så det är bra med en riktig "vilo-dag" tycker jag :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla lite på teve.. skriver imorgon igen babes, pusspuss!

INTE SÅ SPECIELL LÖRDAG..

idag har jag bara jobbat ifrån 12-16, efter det så hämtade jonas & lukas mig och då åkte vi bara runt lite.. sen så åkte vi hem till lukas, spelade lite cod (call of duty) som dom tycker är jätte roligt, okey då, jag erkänner det är ganska kul, även fast jag inte är så bra :P sen drog vi ner på mc donalds och köpte hem lite mat.. och nu sitter vi här, har druckit några öl var, men inte så mycket mer har hänt idag.. men är ledig imorgon, gissa om det ska bli skönt! ska jobba måndag-söndag nästa vecka så behöver samla krafterna, eller vad man ska säga? :P aja, nu ska jag vara lite social :D hoppas att ni får en fin lördags-kväll, puss! :)


LITE TRÖTT..

hej :) idag gick jag upp strax efter sju, det är jätte tidigt för mig så att jag börjar bli trött nu.. men iallafall, idag så vaknade jag, gick på persmöte och då kunde inte petra jobba så jag var snäll och erbjöd mig, (skulle egentligen varit ledig idag)  det blev mycket mer folk än vad vi väntat oss så att jag förstod att vi behövde vara en extra imorgon, inte bara jessica & petra, så, ehm, jag erbjöd mig att jobba några timmar imorgon också :P skulle egentligen vara ledig hela helgen, men måste ju tänka på att man ska köpa julklappar snart, hehe :D vi har fått in 2 nya, snygga modeller, jag gillade båda men fastnade mest för det ena paret bara.. och jag ska försöka att inte köpa så mycket skor nu, jag har för mycket! det får inte plats :( jo, jag och jonas har blivit ihop igen :) bra va? ;P jag tycker det iallafall :D men nu ska jag kolla på teve och slappa lite, ha en bra kväll allihopa :) puss!

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS..

jag skrev ett inlägg imorse, men jag kunde inte publicera det för att internet strejkade, sry guys :/
men iallafall, idag har jag bara jobbat (som vanligt) jag håller på att tvätta lite kläder nu och så kollar jag på LyxFällan, herregud vad det kan gå snett för vissa folk egentligen.. och jag som tycker att jag är oekonomisk, jag är ju bara en liten slösa egentligen, jämfört med dom på teven.. jag längtar tills jonas kommer hem för att då ska vi äta spagetti & köttfärsås, det blev inte det igår för att jag tydligen hade glömt att köpa mjölk, hoppsan :Pdet ska bli sååå gott! jag hade tänkt att jag skulle åka och hälsa på familjen lite i märsta under några dagar, men nu så har min chef bestämt att jag kanske måste jobba istället :( men jag hoppas att jag kanske kommer hinna göra det ändå.. jag tycker ju att det är roligt att jobba (ibland) och det är skönt att få pengar (alltid) så jag får bita ihop.. men det hade varit roligt att få umgås med pappa och syskonen igen, thess & carl-philip växer så fort och det känns som att jag missar allting :( fy, känns inte roligt.. aja, nej, nu ska jag fortsätta kolla på teven och sen ska jag hänga upp lite tvätt.. men skriver imorgon igen :D puss&kram!


HMM.. KAN DET STÄMMA?

jag satt och skrev med en kompis förut, vi skrev lite allmänt vad vi gjort idag och sånt, då frågar han mig; gör du inget annat än att jobba? då började jag fråga mig själv om det är så.. har mitt liv ersatts av att konstant arbeta? hm.. aja, idag så kan ni väl gissa vad jag har gjort då? jobbat, och nu så tvättar jag.. innehållsrik dag jag har haft :p men jag mår så himla bra idag, är jätte glad, har galet mycket energi och allt är bara helt fantastiskt :D nu ska jag vänta på att jonas kommer hem, då ska vi äta spagetti & köttfärssås, MUMS! aja, skriver imorgon igen, pusspuss

ABSOLUT!

vissa bilder i videon är lite sådär? men jag diggar helt klart till den här låten :)


.

baby, i love you, with all my heart! i truly do..


<3

lite pics ifrån västerås, jag la upp dom i miniatyrer först men då gick det inte att se på dom, så det får bli stora bilder istället :)

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ!


anton sover i bilen påväg till märsta, jag är moster till världens sötaste kille!


mamma & anton på kina-resturangen i märsta centrum, minns inte vad den heter :P


mamma & min stora syster, jessica.


min älskade familj, jessa, anton, niklas & mamma :)


här lagar min mamma, min syster och anton våfflor, eller ja, anton håller på med något annat :P


ehm, min vackra syster och jag ;D

min familj betyder allt för mig, utan er skulle mitt liv sakna mening, jag älskar er!


EN HELT VANLIG MÅNDAG..

idag har jag varit ledig, så himla nice, har bara varit hemma och slappat hela dagen.. eller jag var med min mamma förut, tog en fika och sen hem igen :P nu sitter jag och väntar på att jonas ska komma hem, är hungrig.. får se vad det blir för mat, säkert något smaskigt :) jag måste verkligen städa här hemma, det är jätte stökigt.. jag har blivit så dålig på att hålla ordning, förr var jag jätte duktig på det men det känns som att jag inte hinner nu.. måste ju jobba, ligga på soffan och sova, haha men får trycka in en städ-dag i helgen då jag är ledig :D nu ska jag gå ut och slänga sopor iallafall :P pusspuss!

FY PÅ MIG ATT INTE BLOGGA!

nu ska jag verkligen skräpa mig, jag loooovar..
här är en kort sammafattning;

1/10 onsdag:

jag och mamma åkte och överraskade min stora syster i västerås, haha hon blev verkligen förvånad :D
och så åkte jag, mamma, jessa och anton till märsta, träffade min bror och åt på kina-resturang..
jag träffade min pappa, det verkade som att han faktiskt hade saknat mig, wierd egentligen men det kändes också härligt :)

2/10 torsdag:

vi var hos jessa tills kl. blev ungefär halv fem eller så, då satte jag och mamma oss i bilen och åkte tillbaka till värmland..
hände inte mycket den dagen..

3/10 fredag:

den här dagen hände det dock mycket, jag blev officiellt singel.. jag och jonas kom överens att vi har försökt nog nu och att det var bättre att göra slut.. det var en jobbig dag, en lättnad att vi fick prata ut, men jag grät en hel del, sen så jobbade jag den dagen också.. men det gick bra..

4/10 lördag:

jobbade tills kl 7 och efter det så stressade jag nästan ihjäl mig för att jag skulle ut och festa med jessica, josefine och therese, jag drack lite för mycket för fort så att jag var jätte full hela kvällen.. slogs tydligen med en äldre man, ramlade och slog mig och så sov jag i ronny och michelles dotters säng den natten.. hur jag helt plötsligt var med dom? tydligen så lämnade jag tiki room på natten och mötte dom, har inget minne av det men tog mig iallafall hem..

5/10 igår:

jobbade med jessica, usch jag mådde inte bra på morgonen men det gick över längre fram på dagen, tack och lov :D
sen så gick jag och jonas och handlade tacos, vi låg bara och såg på teve hela kvällen..

RSS 2.0