jag & thess, 2005 ;D


MOHAHAHA!

jag äger lätt meli (tror att han stavas så?) som jag kallar för amel av någon andledning.. jag äger honom hur som helst i GH! okey, maffro är fortfarande avsevärt mycket bättre än oss båda tillsammans men jag börjar bli bättre, tror jag? :P imorgon är det fredag och då hade jag tänkt att ta en extrem fylla, var ju nykter hela förra helgen så måste ta igen den här :) PS. önska mig lycka till!


KOM HELG, KOM!

jag vill skratta oavbrutet tills magen vrider sig, jag vill dansa, jag vill ramla omkull och spilla öl över alla som är i min närhet.. jag vill bli full, säga dumma saker som egentligen är vänligt menat, jag vill tycka om alla som jag ser efter kl,01:00 lite extra mycket, jag vill somna till på en soffa någonstans och bli väckt av att någon häller cider innanför mitt linne.. jag vill att det ska bli helg igen, för att vardagarna i charlottenberg är öken och det kan ingen motsäga..

NÄR KÄRLEKEN TAR SLUT, HUR BLIR DET MED VÄNSKAPEN DÅ?

jag försöker att få oss till att fungera, som vänner.. men varför ska du krångla till allt såhär? jag lägger mig inte i vad du gör eller med vem du gör det, så låt även mig få gå vidare.. jag kommer inte att glömma bort dig eller vår tid tillsammans, men vi vet ju båda hur det kommer att bli och vad som behöver göras.. så vi måste släppa varandra på det sättet som vi en gång hade varandra och gå vidare i livet.. min käre vän, help me to help you? :P


ORKA MED ALLA PATETISKA MUPPAR?

Du & Jag, det var så det var, i två år av våra liv så var det Du & Jag.. men nu när det inte längre är så, måste vi alltså bara kasta oss ut i livet igen, ensamma? jag vet att vi kommer att klara det här, för att även fast det inte längre är vi så hjälps vi åt, tillsammans att gå vidare.. både du och jag har varit med andra efter vårat uppbrott.. vi vet båda vad som har hänt och vi accepterar detta, eller försöker åtminstonde.. många rynkar pannan åt oss när vi fortfarande äter middag ihop, ser en film eller bara umgås, varför? för att vi är så viktiga? för att våran fritid är mycket mer intressant än deras egna? jag vet inte.. men jag vet att mitt liv kan bara jag bestämma över, likaså du, du bestämmer själv över vad du vill.. jag respekterar vilket beslut du än fattar, för att du är min vän och jag vill gärna fortsätta vara din..


RSS 2.0